ЧАС ЖИТТЯ 
СУСПІЛЬНЕ ЗДОРОВ'Я ТА ПОЗИТИВНІ ДІЇ


Четверг, 18.04.2024, 20:20
» Меню сайта
» Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Июнь » 24 » Акція глобальної кампанії за зміни репресивної наркополітики
03:45
Акція глобальної кампанії за зміни репресивної наркополітики
 
 
 

Акція глобальної кампанії за зміни репресивної наркополітики «Support. Don’t punish» (Підтримати. Не карати)
26 червня, 12:00,
м. Київ, Михайлівська площа

З нагоди Міжнародного дня проти зловживання наркотичними засобами та їх незаконного обігу а також Міжнародного дня захисту жертв катувань в рамках глобальної кампанії «Support. Don’t punish» (Підтримати. Не карати), що проходитиме одразу у 26 столицях та великих містах світу, у т.ч. у м. Києві, відбудеться акція на підтримку реформування чинної репресивної наркополітики.

Десятки громадських активістів, людей, які легально або нелегально вживають наркотики, їх батьків, медичних і соціальних працівників, правозахисників, небайдужих громадян вийдуть 26 червня на Михайлівську площу аби публічно висловити свій протест проти жорстокої та безглуздої державної політики, яка через кримінальну судимість скалічила життя десятків тисяч співгромадян за зберігання незначної кількості наркотиків для власного вживання; проти вибивання зізнань та катування наркозалежних людей; за руйнацію налагодженого механізму підстав або підкидання наркотиків; аби покласти край розквіту «наркокорупції» у правоохоронних органах, зростанню епідемії ВІЛ/СНІД і гепатитів та неефективному витрачанню сотень мільйонів коштів платників податків в Україні.

Формат проведення вуличної акції: тематичний флешмоб та мітинг за участі людей, яких безпосередньо торкнулася проблема репресивної державної наркополітики.
Організатори акції у Києві: Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні та Євразійська мережа людей, які вживають наркотики (ENPUD), яка цього дня проводить перший публічний захід в Україні.
Акція відбуватиметься одночасно з проведенням неподалік від Михайлівської площі у готелі «Інтерконтиненталь» міжнародної конференції високого рівня «Наркополітика у Східній Європі у контексті корупції» під головуванням колишнього Президента Польщі Олександра Кваснєвського, якого разом з іншими поважними державними діячами та поважними вітчизняними і міжнародними експертами запрошено долучитися до фінальної акції глобальної кампанії «Support. Don’t punish» на Михайлівській площі.

Координатор акції в Україні:
Павло Скала, +380503805178, skala@aidsalliance.org.ua
 
Контакти з медіа:
Карен Мадоян, +3804109207, madoian@aidsalliance.org.ua
 
Акції глобальної кампанії «Support. Don’t punish» 26 червня відбудуться одразу у 26 містах світу, у т.ч. у Бангкоку, Бейруті, Будапешті, Ванкувері, Делі, Джакарті, Катманду, Куала Лумпур, Лондоні, Мехіко, Осло, Парижі, Москві, Тбілісі.
 
Офіційний сайт глобальної кампанії   http://supportdontpunish.org

Офіційні сторінки кампанії в Україні у соціальних мережах:
ВКонтакте: http://vk.com/event55043562
 
 
 
 
Просмотров: 848 | Добавил: ADMIN | Теги: ENPUD, вич, Час Життя, альянс, спид, Ассоциация, Николаев | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
» Вход на сайт
» Поиск
» Календарь
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
» Архив записей
» Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • ЧАС ЖИТТЯ * СУСПІЛЬНЕ ЗДОРОВ'Я ТА ПОЗИТИВНІ ДІЇ © 2024